והפעם מתכון קצרצר לרוטב קליל לפסטה.... אני הכנתי היום עם רביולי בטטה.
אז שוב, לאחר יום ארוך ארוך מחוץ לבית, הכנתי בכמה דקות את המנה הבאה:
רוטב אלי אוליו בתוספת עגבניות מיובשות - מתכון
חומרים (למנה אחת):
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח
3 עגבניות מיובשות בשמן זית (לא חובה)
פלפל צ'ילי יבש - לפי הטעם
גבינת פרמזן מגורדת.
הכנה:
פורסים את שיני השום לפרוסות דקיקות.
חותכים את העגבניות המיובשות לקוביות קטנות.
מחממים את השמן במחבת.
מוסיפים לשמן את העגבניות המיובשות ושיני השום.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ופלפל צ'ילי לפי רמת החריפות הרצויה.
לאחר כשתי דקות, מוסיפים פסטה מבושלת, מקפיצים את הפסטה ברוטב כדקה ומורידים מהאש.
מצלחתים ומפזרים מעל הפסטה גבינת פרמזן בנדיבות.
מנה קלילה וקלה להכנה.
בתאבון....
אז שוב, לאחר יום ארוך ארוך מחוץ לבית, הכנתי בכמה דקות את המנה הבאה:
![]() |
רביולי בטטה ברוטב אלי אוליו |
רוטב אלי אוליו בתוספת עגבניות מיובשות - מתכון
חומרים (למנה אחת):
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח
3 עגבניות מיובשות בשמן זית (לא חובה)
פלפל צ'ילי יבש - לפי הטעם
גבינת פרמזן מגורדת.
הכנה:
פורסים את שיני השום לפרוסות דקיקות.
חותכים את העגבניות המיובשות לקוביות קטנות.
מחממים את השמן במחבת.
מוסיפים לשמן את העגבניות המיובשות ושיני השום.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ופלפל צ'ילי לפי רמת החריפות הרצויה.
לאחר כשתי דקות, מוסיפים פסטה מבושלת, מקפיצים את הפסטה ברוטב כדקה ומורידים מהאש.
מצלחתים ומפזרים מעל הפסטה גבינת פרמזן בנדיבות.
מנה קלילה וקלה להכנה.
בתאבון....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה