יום שלישי, 20 באוגוסט 2013

יש לי מכונת פסטה חדשה...

יש לי מכונת פסטה חדשה...

טוב, המכונה בעצם אצלי כבר חודשיים, אבל כדי להתחיל את ההתגלגלות שלי עם נושא הפסטה צריך לחזור להתחלה.
 
לפני כחודשים קניתי לעצמי מכונת פסטה.
קיבלתי כסף ליום ההולדת והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מכונת פסטה - דבר שרציתי כבר זמן מה.
 
חקר קצר באינטרנט ומצאתי מכונה מתאימה עבורי.
עשיתי טיול קצר לדרום תל אביב, לחנות ברח' נחלת בנימין, שימחי ובניו וקניתי לי סט של חברת Marcato האיטלקית.
סט שכולל מכונת פסטה לרידוד בצק, ו-3 יחידות נוספות לחיתוך של סגפטי, פוטוצ'יני ולהכנת רביולי - מומלץ!

Marcato Atlas 150

המנה הראשונה שהכנתי עם המכונה היתה רביולי ריקוטה ופרמזן.

הרביולי פרמזן יצא טעים מאוד (הוגש ברוטב אלפרדו. יהיה פוסט נפרד לרוטב הזה), אבל היו בדרך לא מעט טעויות ואפילו לחץ בבישול, שנבעו מחוסר ניסיון בעבודה עם פסטה ועם המכונה.

המלצה שלי, לא לקפוץ להכנת רביולי לפני שעבדתם עם בצק לפסטה, פסטה, ובטח גם כשמדובר במכונה חדשה שאותה יש ללמוד לפני "שקופצים" למנות מסובכות יחסית.

אז זו היתה תחילת המשחק שלי עם פסטה ועם מכונת הפסטה.

בהמשך, עוד על פסטה, מתכונים וחוויות....
 
 

2 תגובות: